Om Klarup Søpark

ARKITEKTUR OG MATERIALER

Klarup Søparks lejeboliger opføres som dobbelthuse og som både et-plans rækkehuse og rækkehuse i to plan. Med gennemtænkte planløsninger er der taget hensyn til den moderne families behov for bevægelsesfrihed og indretningsmuligheder, der harmonerer med ønsket om plads og praktik. Ejendommene vil fremstå som en homogen og arkitektonisk veldisponeret bygningsmasse, hvor der er både god afstand til naboejendommene og frirum i fællesarealerne.

Indvendigt er der prioriteret kvalitetsmaterialer på tværs af beboelsesrum og i køkken & bad. Med løsninger fra JKE Design i køkken, og Simens i hårde hvidevarer samt vedligeholdelsesfrie gulvløsninger sikres både kvalitet og holdbarhed

Om Placeringen

PLACERING I LANDSBYEN MEN TÆT PÅ STORBYEN

Med sin placering i den vestlige del af Klarup, blot 4,5 km fra Aalborg, omfavner Klarup Søpark både det nære landsbyliv, friheden med naturen som nabo men også den korte afstand til storbyens puls. Her er blot 900m til dagligvareindkøb, 1,2 km til Klarup Skole, 4,5 km til Aalborg Øst og 9 km til Aalborg Centrum. Men områdets busforbindelser og gåafstand til hverdagens fornødenheder i landsbyen, er Klarup et af Nordjyllands måske mest attraktive satellitbyer. Her går hverdagen op i en højere enhed.

REKREATIVE OMRÅDER OG URTEHAVE

Med stisystemer og gåafstand til rekreative områder, søanlæggene og åbne marker, får du naturen som nærmeste nabo. Som et samlingspunkt for de mange rekreative initiativer i Klarup Søpark, opføres et fælleshus og fælles urte- og køkkenhave for alle områdets beboere. Både fælleshus og urtehaver varetages af udlejer.

FÆLLESHUS

Klarup Søparks fælleshus udføres med et funktionelt køkken, tilhørende fællesrum og stor terrasse. To gæsteværelser kan bookes, hvis man har overnattende gæster. Derudover etableres et værksted, der er tiltænkt som stedet hvor praktiske gøremål, lapning af cyklen og lignende kan udføres. Fælleshuset forventes opført i 2024.

Om Boligerne

BOLIGTYPER

Klarup Søpark omfatter 220 boliger, der opføres som dobbelthuse og henholdsvis som etplans boliger og toplans boliger. Et-plans-husene varierer fra 95 til 106 m² og to-plans-husene varierer fra 110 til 123 m².

DEPOT, HAVE OG TERRASSE

Alle boliger indrettes med egen terrasse foran hoveddøren, med plads til eksempelvis potter og planter eller cafébordet. I forlængelse af boligernes køkken/alrum tilgår egen, stor have omkranset af nyetableret hæk. Der hører eget depot i skur til alle boligerne. Ved ejendommens parkering er plads til parkering af to biler.

PARKERING OG DEPOTRUM

Åhuset vil indeholde egen parkeringsanlæg i kælder, og der etableres cykelparkering på godsbanearealet. I ejendommen etableres også depotrum til boligerne.

OM HUSDYR

Det er muligt at medbringe ét stk. husdyr, men efter nærmere aftale. Af hensyn til områdets beboere og naboskabet, ønsker udlejer således at afstemme tilladelsen ud fra vedkommende husdyrs race, alder og kilo.

UDLEJNING & FREMVISNING

Lejebolig/Aalborg

(+45) 22 59 25 16

kontakt@lejebolig-aa.dk

Scroll to Top